Rondleidingen Centraal Startpunt

Rondleidingen

Op 10 juni hebben is een centraal vertrekpunt , tussen de twee vijvers vlak bij ingang van de Plantage, waar de hele dag door rondleidingen vertrekken. Over de dag verspreid zijn er rondleidingen door vrijwilligers van de Hortus. Bijvoorbeeld met Jari door de Chinese tuin, met Tineke door de Laarmantuin, met Els en Harmke naar de kruidentuin of met Johan door de Hondsrugtuin. Je kunt een taoistische wandeling meebeleven met Erick Brinkman.

Mini expedities

Ook is dit het startpunt van de mini-expedities waar je met een gids op ‘jacht’ gaat naar een bepaalde groep planten of dieren. Hoe meer je als groep vindt, des te beter. En natuurlijk foto’s maken van wat je onderweg als groepje vindt. We gaan proberen een selectie van de foto’s gedurende de dag meteen te uploaden en in de Hortus live op schermen te vertonen.

Thema - Ontspannen - Inspireren - Beschermen - Leren