Terugblik

Campagne beeld voor de Grote Hortus Dag 2023

Een eerste impressie van De Grote Hortus Dag op 10 juni. Het was warm, maar niet te warm. De ijsjes en limonade van Bram en vriendjes verkochten goed. Het liep goed door met bezoekers, van alle leeftijden, zonder dat het te druk was. Mooie tuinen, ondernemers met impact, over al muziek en andere kunst, wetenschap en weetjes, takken quiz en beestjes vangen. Alles mogelijk gemaakt met hulp van vele vrijwilligers en vrienden en natuurlijk de Hortus zelf.

Een serie foto’s van Gerrit Kiekenbos.

En hoe gaat het verder

We hebben met veel bezoekers gesproken en interviews gehouden. Bezoekers hebben hun idee├źn op de grote posters bijgeschreven. Al deze feedback gaat het bestuur van de Vriendenvereniging bekijken en verwerken. En gebruiken voor het actualiseren van haar visie op de toekomst van de Hortus. Een visie die kort na de zomer aan de nieuwe eigenaar van de Hortus, de Gemeente Groningen, wordt aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *